вівторок, 18 вересня 2012 р.

Гра «CashFlow»


Два дні підряд, у п’ятницю і суботу, учасники проекту вивчали правила гри в CashFlow та пробували розвивати своє підприємницьке мислення.

Перші ніж дійшло до самої гри, нам дві години розповідали про те, як стати успішним (читай - багатим) у житті і філософію автора гри Роберта Кійосакі. 

Ця гра розроблена для того, щоб люди (різних віків і професій), погравши в гру, в безпечному просторі могли оцінити стратегії свого мислення і навчитися новим методам і тактикам створення пасивного доходу і виходу з "щурячих перегонів" в реальному житті. 


В основу гри закладені знання найбагатших людей світу про стратегії і способах створення багатства, досягнення фінансової незалежності.

Унікальність Cashflow полягає в тому, що гра учасників на ігровому полі є ніщо інше, як відображення їх життєвих стратегій. 

Починається гра cashflow з однакових стартових умов, усі гравці мають стабільну зарплату і роботу. Потім починається гра і все змінюється, хтось потрапляє в боргову яму, хтось досягає запаморочливих висот у побудові свого бізнесу.

Багато моментів гри вельми наближені до реальності, тут є і можливість взяти під відсотки банківський кредит, існує іпотека, є несподівані і непередбачені витрати.

У процесі гри розвивається фінансове мислення і набувається досвід реагування на критичні ситуації.

А в основному гра на любителя!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар