середу, 23 жовтня 2013 р.

6 жовтня підводилися підсумки конкурсу "Найактивніший шкільний клуб підприємництва". В роботі комісії взяли участь Пйотр Дмуховскі-Ліпскі, директор ORE, Мацей Мазурек, виконавчий директор Кредобанк, Ева Бобінська, вчитель-консультант Відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей ORE, координатор проекту з польської сторони, Роман Шиян, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, координатор проекту з української сторони та Володимир Іванов, модератор Інтернет-ресурсів проекту.
У результаті засідання комісії та розгляду 30 претендентів з 10 областей України, булообрано 9 найкращих ШКП, які відповідали критеріям участі у конкурсі.
9 клубів-переможців запрошуються до Варшави для участі у підсумковій конференції. З кожного клубу запрошуються 4 особи (2 керівники та 2 учня).
Члени журі відмітили особливу активність двох клубів: ШКП "Усмішка" (Зубрянський НВК) Львівської області та ШКП "Олімп" (Білозірська ЗОШ №18 м. Добропілля) Донецької області. З цих двох клубів до Варшави запрошуються по 6 осіб (2 керівники, 4 учнів або 3 учні та директор школи).


2 коментарі: