четвер, 10 грудня 2015 р.

Підсумки проекту

7 грудня в Київському міському будинку учителя відбулася підсумкова конференція чотирирічного проекту, співфінансованого в рамках програми польської співпраці з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща у 2012-2015 роках «ШКІЛЬНА АКАДЕМІЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА»
Результати діяльності проекту були презентовані координаторами проекту Романом Шияном, директором КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», та Евою Бобінською, викладачем-консультантом відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей Центру розвитку освіти у Варшаві. Координатори
розповіли гостям та учасникам конференції про досягнення проекту «Шкільна академія підприємництва» та переспективи його продовження.
eva10

eva05

eva06

eva03

eva01

eva08

Мирослава Товкало, науковий редактор, завідувач кафедри освітньої політики КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провела презентацію посібників «Шкільний клуб підприємництва» та «Уроки з підприємницьким тлом».
eva12

Ігор Смагін
, ректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, розповів про Роль та завдання обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти у реалізації проекту.
eva13

Немає коментарів:

Дописати коментар